RUBOVSZKY GYÖRGY ÚR
Országgyűlési képviselő,
az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke

 

Tárgy: felszólítás

Tisztelt Rubovszky Úr!

Alulírott Czipfel Tiborné 3700 Kazincbarcika, sz. alatti lakos előadom az alábbiakat:

Ön – minden bizonnyal a tények ismeretének hiányában – személyemre nézve sértő kijelentéseket tett és ezen nyilatkozatait a sajtó részére is kiadta. Valótlanságokat tartalmazó kijelentései mélyen megalázóak számomra, ráadásul a Daher Pierre intézmény vezető, országgyűlési képviselő magatartása miatt folyamatban lévő eljárásokban betöltött szerepemet eltorzítja.

Álláspontom szerint Önnek, mint a mentelmi bizottság elnökének tisztában kellene lennie a valós tényekkel, hiszen amennyiben azok ismerete nélkül vezeti a bizottság üléseit, úgy feladatát nem tölti be ráadásul egy nőt fizikailag bántalmazó, indulatait vezérelni nem tudó személynek nyújt hanyagságból, vagy szándékosan segítséget abban, hogy a jogi felelősségre vonást az országgyűlési képviselői mentelmi jog mögé bújva elkerülje. Nyilatkozataival pedig a közvéleményt is tévedésbe ejti.

Tájékoztatom, hogy több eljárás folyt már le és van folyamatban Daher Pierre ellen, vagy által. Az általa ellenem indított büntető eljárások jogerősen befejeződtek, az eljárás megszüntetésével, vagy felmentő ítélettel.

Az ellene folyamatban lévő eljárásokban a felelősségre vonásának egyetlen akadálya az Önök által fenntartott mentelmi jog, hiszen a felelősségre vonás alapját képező tények az eljárásokban bizonyításra kerültek.

Minden eljárásban becsatolásra került az eseményeket rögzítő hangfelvétel, amely alátámasztotta az eljárásokban tett vallomásomat és megdöntötte a Daher Pierre által tett vallomásokat, illetve azokat a vallomásokat is, amelyeket a beosztottja (titkárnője) valamint a kórház üzleti partnere tett, mint tanúk.

Daher Pierre valószínűleg nem csak az eljárásokban, hanem az Ön részére is valótlan tartalmú nyilatkozatot tett, amennyiben az Ön – általam rendkívül sérelmesnek tartott sajtó részére kiadott – nyilatkozata az ő vallomásán alapszik.

A fentiekre tekintettel tájékoztatom, hogy – az eljárásokban bizonyított módon – udvariasan megkérdeztem Daher urat, hogy kérdezhetek-e tőle. Ezt követően engedélyezte számomra a kérdés feltételét. Amikor Daher úr úgy érezte, hogy a kérdéseim bosszantják őt, akkor indulatait fizikai bántalmazásomban vezette le, amikor megragadta a karomat, kilökött az irodájából és rendőrséggel fenyegetett.

Az eseményeket követően azonnal a Kazinbarcikai Városi Rendőrkapitányságra mentem a sérelmemre elkövetett bűncselekmények miatti feljelentést megtenni. Az intézkedő rendőr a külsérelmi nyomokat fotókon rögzítette, majd felkért, hogy látlelet készítése céljából menjek orvoshoz.

A fentiekből megállapítható, hogy az Ön által tett nyilatkozatok a valósággal köszönő viszonyban sincsenek, ráadásul olyan színben tüntetnek fel, mintha provokatőr lennék és nem egy aljas indokból elkövetett bűncselekmény sértettje.

Tekintettel világnézetére és az Önnel szemben eddigi politikusi munkásságával kapcsolatosan fennálló tiszteletemre, arra kérem, hogy tőlem ugyanolyan nyilvánosság előtt kérjen bocsánatot, mint amilyen nyilvánosság előtt személyemet megalázta valótlan tartalmú kinyilatkoztatásaival. Kérem, hogy a nagy nyilvánosság előtt tisztázzon a rendkívül gusztustalan vádak alól és így segítsen abban, hogy önbecsülésem helyreálljon.

Bízom abban, hogy kérésemnek eleget tesz, hiszen keresztény hitelvű ember nem tehet felmenthetővé, vagy megmagyarázhatóvá olyan magatartást amely során férfi indulatait egy nő inzultálásával tölti ki. Egyébként ez a magatartás véleményem szerint Daher Pierre képviselői alkalmatlanságát is felveti és érzelmi, indulati életének pszichológus szakértői felülvizsgálatát is indokolja.

Sajnálattal kell tájékoztatnom arról, hogy abban a nem várt esetben, amennyiben kérésemnek eleget nem tesz a jelen levelem kézhezvételét követően 8 napon belül, úgy a becsületem és jó hírnevem sérelmére elkövetett cselekményét szándékosnak vagyok kénytelen minősíteni és azok megvédése, helyreállítása céljából a szükséges eljárásokat megindítom Önnel szemben.

Kazincbarcika, 2013. június 14.

Tisztelettel:

Czipfel Tiborné