Felforgatta a borsodi  megyeszékhely éjszakáját Zámbó Krisztián (33) és kedvese, Zsuzsi 

Olvasó-riporterünk, F. Norbert – akinek természetesen jár az ilyenkor szokásos tízezer forintos juttatás –, látta a szerelmes párost az egyik felkapott szórakozóhelyen.

Krisztián és Zsuzsi gyakran bonyolódott csókcsatába

– Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ahol bulizom, ott van többek között Zámbó Krisztián is. Nem sztárkodott, közvetlenül viselkedett másokkal, olyan volt, mint az összes többi vendég, de azért ahogy megmozdult, minden szempár rászegeződött. Pontosabban rájuk, ott volt vele egy barna hajú lány is, aki kifejezetten csinos volt. Gondolom a barátnője lehetett, mert úgy tűntek, nagyon szerelmesek egymásba. Többször is hosszú csókokat váltottak egymással, nem zavartatták magukat, hogy nézik őket – árulta el az olvasó, aki valóban az énekes menyasszonyát látta a helyen.

Zámbó Jimmy fia, Krisztián és menyasszonya, a szexi Zsuzsi nagyon jól érezték magukat a táncparketten

Krisztián egyébként sokszor fordul meg Miskolcon, hiszen az édesapja, Zámbó Jimmy (†42) kedvenc hotelében sűrűn látott vendég, alig akad olyan hét, amikor nem látogat el a szállodába, ahol legtöbbször a Király szobájában fekszik le. A hírek szerint sokszor egy-egy jól sikerült buli után. blikk.hu