Az RTL Klub szokás szerint apróbb változtatásokat eszközöl műsorrendjében, hogy követni tudja a nyárra némiképp megváltozó nézői szokásokat. Ezen változások egyike Sebestyén Balázs visszatérése.

 

Nem megy nyári szabadságra az Éjjel-nappal Budapest, az RTL Klub fiataloknak szóló szappanoperája az elkövetkezendő forró hetekben, sőt hónapokban is képernyőn marad – el lehet képzelni, hogy milyen rohamtempóban írhatják és forgathatják a sorozat epizódjait. S bár a széria marad, azt a nyári nézői szokások megváltozására tekintettel kicsit később, 20:55-től láthatják az RTL Klub nézői.

Előtte, a Híradó után, 19.10-től Sebestyén Balázs vetélkedője, az 1 perc és nyersz! jelentkezik ismétlő epizódokkal. Július elsejétől, hétköznaponként a nézők újra átélhetik a versenyzők küzdelmét az egy perc alatt teljesítendő, csak látszólag egyszerű feladatokkal – hiába voltak már ezek az epizódok képernyőn, valószínűleg több százezren, sőt, talán egymillióan is ott lesznek majd a képernyők előtt. A vetélkedőt a 20:20-kor kezdődő Fókusz követi.