Eltűnt egy pisztoly május első  heteiben a komáromi rendőrkapitányság emeleti irodájának kulcsra zárt páncélszekrényéből, tudtuk meg. Az ügyet a Nemzeti Védelmi Szolgálat vizsgálja, tucatnyi komáromi nyomozót ellenőriztek hazugságvizsgálóval, és ujjlenyomatot is vettek tőlük.

Az index.hu szerint a közepesen magas rangú rendőrnő R 78 típusú szolgálati pisztolya május első heteiben tűnt el a komáromi kapitányság emeleti irodájának pecséttel és kulccsal lezárt páncélszekrényéből. Minden nyomozónak van hasonló páncélszekrénye, amiben fontosabb iratokat és a fegyverét tartja, egy páncélt általában ketten „laknak″.

A pisztoly eltűnte május közepe után derült ki, ekkor eljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, őfegyverrel való visszaélés megalapozott gyanújával. Úgy értesültünk, hogy az ügyben a Nemzeti Védelmi Szolgálat is vizsgálódik. A komáromi nyomozókat, mintegy tucatnyi rendőrt poligráfos vizsgálatnak vetették alá és ujjlenyomatot vettek tőlük, miután aláírták a vizsgálat önkéntes vállalásáról a papírt.