Ezen túl hivatalosan is összefonódik élete Miskolccal, a közelmúltban a város arca lett.  Kamarás Máté

– Szinte minden évben hazalátogatok  egy-egy musicalest vagy saját koncert miatt, de egyébként is szeretek hazatérni Miskolcra, mert itt van egy lelkes és hű közönségem. Ez a szülővárosom, ezért is volt jó hír számomra ez az „összefonódás”, azt gondolom, jó időben talált meg ez a felkérés – mondta Kamarás Máté, aki szerint Miskolc turisztikailag egy kiaknázatlan gyöngyszem.

 

A város arcát sokkal gyakrabban láthatják majd a miskolciak, mint eddig, hiszen nyáron koncerttel készül, emellett kiállítása lesz a Herman Ottó Múzeumban, júliusban pedig az Aggteleki cseppkőbarlangban ad koncertet, ahová Japánból is érkeznek rajongói.

Művészcsaládból származik, édesanyja énekelt, édesapja festett, s nagyapja elismert író volt. Városunkból indult, és bármerre jár, Miskolc még ma is az otthona.

– Miskolc tehetséges város egy nehéz régióban. Nagyon sokra képes, ám ezért sokat kell harcolnia – vélekedett Kamarás Mát, aki ezentúl hivatalosan is mindent megtesz majd azért, hogy Miskolcot mindenki olyannak láthassa, amilyen valójában: gyöngyszemnek. minap.hu