Halálos közúti baleset Jászapátinál a 31-es főúton, teljes útzár

© Jászapáti, 2013. június 5. Összeroncsolódott autó az árokban a 31-es számú főút 100-as kilométerénél, Jászapáti közelében, miután a jármű egy kamionnal ütközött 2013. június 4-én este. A frontális karambol következtében az autót vezető miskolci fiatalember a helyszínen meghalt, míg utasát, egy fiatal nőt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

 

Az MTI tudósítója a baleset helyszínén megtudta: a járművet egy 27 éves, miskolci fiatal férfi vezette, mellette egy miskolci nő ült, akit életveszélyes állapotban, egyebek között koponyasérüléssel mentőhelikopter szállított Budapestre.

A kamion sofőrje sértetlenül úszta meg a balesetet, járműve rakományt nem szállított, ám az ütközés erejétől részben az út menti árokba csúszott.
Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy kedden este 19 óra 30 perc körül az elsődleges adatok alapján egy Heves felől Jászapáti irányába tartó személygépkocsi ütközött egy vele szemben haladó nyerges vontatóval a 31-es főút 100-as kilométerszelvényénél.

Az érintett útszakaszon közlekedőknek teljes útlezárásra kell számítaniuk a baleset helyszínelésének ideje alatt. A közúti forgalmat mindkét irányból Jászszentandrás belterülete felé terelik.