Hatékony-e a maszturbálós diéta?

Két hónap alatt több mint 4 kilót adott le egy japán férfi azzal, hogy napi 3-5-ször kiverte, sőt a legjobb napján hétszer is. A szakorvos kételkedik, a magyar egyházi iskolások csak nevetnek.

 

A Nikkan Spa című japán lap összegyűjtött egy csomó szokatlan, újító diétát, amikről egy orvos véleményt is mondott. A junkfood- és a makgeolli- (ez egy kábé sörnek megfelelő alkoholtartalmú, rizsből erjesztett koreai ital) diétákat nem javasolta, a karaokediétával viszont már megengedőbb volt. A maszturbálósra sem beszélte rá az érdeklődőket. Az orvos szerint a sok recskázás ugyan kifárasztja a szervezetet, de anélkül, hogy elegendő kalóriát égetnénk el. Sőt arra is figyelmezetett, hogy a különlegesen gyakori maszturbálás rosszul hathat a férfihormon-szintünkre.

Ehhez azért nem kellett volna orvosszakértő. Ha bármi is lenne a módszerben, nem létezne 30 kilósnál nehezebb gimnazista, 15 kilósnál súlyosabb ministráns és mérhető tömegű testtel rendelkező sorkatona. De nem lenne rossz, ha mégis divatba jönne. Pár hónapon belül lenne Paleolit Marok bolthálózat, meg Norbi Update Rejszdévédé.