A CSONTVÁZ.
A tardi praxisjogom, az ehhez kapcsolódó jogaim és kötelezettségeim másfél éve állandó témája a blognak.

 

Az alkotmányos tulajdonvédelmet élvező vagyoni értékű jog, mely engedélybe foglalva hatósági bizonyítványként létezik, és bizonyítja a tulajdonjogomat és tardi alapellátási kötelezettségemet, a hatóságok mumusa.

Csak úgy tudnak e tagadhatatlan tény létezése mellett csalni, lopni, hazudni, hogy egyszerűen nem vesznek róla tudomást.

Egy hatályos törvényt (Öotv.), annak végrehajtási utasítását, a PTK-t, az AB határozatait, a Jogalkotási törvényt, a BTK-t kell egyidejűleg ignorálniuk ahhoz, hogy letagadhassák a háziorvosok vagyonának puszta létét is.

A mostani csúcsbalfácán cserépváraljai OEP/ÁNTSZ akció végül is azért jön kapóra, mert a praxisjoggal kapcsolatos hatósági maffialépéseket sokkal hatékonyabban lehet kanalizálni egy év tapasztalatainak birtokában.

Ugyanis a most hirtelen kijelölésre került „tardi szolgáltató” kizárólag az én praxisjogom bűnszövetségben elkövetett ellopása árán létezhet folyamatosan, de jogellenesen.

A praxisjogom Hatósági Bizonyítványban foglalt, élő, meg nem döntött jogom. Nem adtam el, nem haltam meg, így, mivel a praxisjog 2012. január 1. óta a törvény erejénél fogva elválaszthatatlanul a tardi körzethez kapcsolódik, a körzet nem lehet sem betöltetlen, sem tartósan betöltetlen.

Mindez pedig azt jelenti, hogy az ÁNTSZ, az OALI és az OEP mind csalnak. Szócska meg kereszthúros oboán húzza alájuk a talp alá valót.

Nem véletlen, hogy az általam három hónapja kezdeményezett adategyeztetésről nincs hír, Balogh Sándor kétségbeesett, ostoba leveleket küldözget, melyben leírja, hogy a praxisjogom betöltött, de a körzetem tartósan betöltetlen. Egy tisztességben megőszült öreg háziorvos átment gyakorló bűnözőbe, mert ez az okirata csak hamis lehet. És a szellemi képességeire is elég rossz fényt vet.

Összegezve, a mostani pánikszerű, a jogrenden kívül eső hatósági lépések lehetővé teszik, hogy a darabot az elejétől kezdve újra játsszuk, a hamis ÁNTSZ közokiratoktól kezdve az adatok visszatartásáig. A hamis OEP szerződésekig. A praxisazonosító kriminalizálásáig.

Játsszuk tehát újra.:-)