Egy volt gárdista N. Levente , a felesége Sz. Ildikó segítségével a vád szerint rendszeresen, éveken keresztül megerőszakolta saját tinédzser lányát.Erdélyből települt át a házaspár és jó kapcsolatban voltak korábban a mozgalom vezetőivel, többek között Vona Gábor Jobbikos-elnökkel is.

 

A Magyar Gárda felesküdött tagjaként N. Levente közreműködött a jobbik egyenruhásainak több akciójában is.

A vád szerint gyermeke 14 éves kora óta az apa, N. Levente éveken keresztül rendszeresen megerőszakolta saját lányát. A férfi perverzióját mi sem bizonyítja jobban, mint hogy videofelvételeket is készített, – rövid jelenetekből összeálló 4 órás anyag – amit az ügyészség bizonyítékként használ fel a büntetőperben.

N. Leventét három bűncselekménnyel vádolják: nevelése, felügyelete alatt álló személy sérelmére folytatólagosan elkövetett erőszakos közösüléssel; tiltott pornográf felvétellel való visszaéléssel; illetve aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel.

A gárdisták esküjéből:
„a Magyar Szent Koronára esküszöm, hogy hazámhoz, nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek. Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem, nemzetem, hazám haladását, szabadságának, értékeinek, hagyományainak védelmét életem végéig tartó feladatomnak fogadom el. ……………Ha eskümet megszegem, sújtson elöljáróim és társaim megvetése, és a Magyar Gárda soraiból való örökös kizárás.”

A lány vallomásából:
„Ha ellenkeztem, akkor a gárdistaövvel, a rendőr barátjától kapott gumibottal, vagy egyszerűen a tévé kábelével verte a fejemet és a hátamat. Többször mondtam neki, hogy úgy verj meg, hogy meghaljak, mert nem akarok már tovább élni és szenvedni! Nemcsak az fájt, hogy a saját apám erőszakol és ver meg, hanem az is, hogy a testvérem és az anyám tudnak róla, de nem segítenek.”