Mint a kártyavárat a szellentés… MAGA ALÁ TEMET A TEMETŐ ?   gtortenesze.wordpress.com/

Tavaly novemberben fejeződtek  be az 58 millió forintba kerülő munkálatok a megcsúszott tardi temető területén. Óriási ovációval tették közhírré mindezt, a pap hálát adott az Úrnak, a polgármesternek, és a pénzt folyósító hatóságoknak. Három hete ismét csúszik a az egész, földestől, sírokkal együtt, és legalább két lakóingatlan van közvetlen veszélyben, de erről síri kuss van jelenleg. Nem tudjuk, senki nem tudja, hogy az önkormányzat észlelte-e a veszélyt, intézkedett-e, és ha igen, miért nem?  

Megvárjuk, amíg elsodor mindent a föld meg az iszap? Netán emberhalál legyen az ár?

Én nem szoktam xarakodni, most felhívtam a megyei katasztrófavédelmi ügyeletet és tettem egy állampolgári bejelentést. Inkább legyek hülye, mint később cinkos.

Küldik az autót szemlézni. Az önkormányzat honlapján érdekes módon a mentő/rendőr/tűzoltó bálra invitáló meghívón kívül semmi érdemleges nincs. Számomra hátborzongatónak tűnik az önfeledt önámítás. Nézzétek meg a domborodó acélhálókat. Ezek SEMMIT nem érnek, ha a föld megindul. A hevenyészett betonkerítést a tonna földek úgy fogják elvinni, mint a kártyavárat a szellentés… Szabad-e ölni?