Ki látta Gárdi Zsolt Zoltánt?

 A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat Gárdi Zsolt Zoltán 37 éves miskolci lakos eltűnése ügyében.

A férfi hozzátartozója tett bejelentést a Miskolci Rendőrkapitányságon, miszerint Gárdi Zsolt Zoltán 2013. január elején – pontosabban be nem határolható időben – rotweiler fajtájú kutyájával, lakásáról ismeretlen helyre távozott. A férfi az azóta eltelt időben életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.
Személyleírása:
Kb. 185-190 cm magas, telt testalkatú, kb. 110-120 kg. testsúlyú. Haja színe sötétszőke, mely rövidre van nyírva. Szeme színe kék. Arcformája kerek, fogazata ép, lábmérete 43-44-es. Tetoválása nincs, mellkasán egy heg található, folyamatos orvosi és gyógyszeres kezelés alatt áll.
A Rendőrség kéri, hogy aki Gárdi Zsolt Zoltán tartózkodási helyéről információval rendelkezik, illetve őt eltűnése óta látta, vagy látni vélte, jelentkezzen.
Megtehetik személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, – Miskolc, Fábián kapu 4. – illetve az 514-511/26-68 vagy 514-511/26-63, vagy az ingyenesen hívható 107-es telefonszámokon.
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitánysá