A Mag népe a sztrádán rekedt.  Üdvözlöm önöket a mi gyönyörű magyar ősnyelvünkön, az emberiség alapnyelvén, azon a nyelven, amit az űrlényeken kívül még Karcagon és Mocsolyástelepen, és a többi közt még Észak-Karolinában és Penészlek szomszédságában található Szaniszlón is beszélnek.

A pénzügyi háttérerők csápjai tegnap újra lecsaptak az emberi civilizáció letéteményeseinek országára, ránk, magyarokra. Irigyeink és csatlósaik, az uralkodó globális háttérhatalom falánkságának siserahada égi haditechnikáik szupermodern szörnyetegeivel támadtak reánk.

A liberalizmus rákos daganatának ragályos bűnözőfalkája, számító ravaszságával vetette rá magát hazánkra, nemzeti ünnepünkre, tönkretéve életterünket és természetes környezetünket, hogy ne ünnepelhessük önfeledten a rezsicsökkentést.

Igen, kedves barátaim. Miután a liberális hadseregcsoport megmérgezte ételeinket, kiszárította folyóinkat, eltaposta mezőgazdaságunkat, most a modern vívmányok segítségével, egyetlen gombnyomással, lézervezérlésű bombával óriási hóvihart idézett elő, hogy villanypóznáink kidöntésével, több tízezer valódi magyar lélek sötétségbe borításával oly mértékű anyagi kárt okozzanak az áramszolgáltatóknak, amely ellehetetleníti a rezsicsökkentést.

Ezzel egy időben, a globális pénzhatalom sötét erői kioltották a világosságot az északnyugati határvégeken, ahol vadászgépek párhuzamos és egymást keresztező, szétterülő nyomokat hagytak maguk mögött az égen, amik egy idő után zárt felhővé álltak össze.

A megfélemlített magyar légtér megadta magát a gonosz métely pusztító sugarainak. Ezek a magyargyilkosok, az emberi civilizáció parazitái, az országunkban élő csatlósaik, a magyarságot rothasztó, a vérünket szívó élősködőkkel karöltve háborút indítottak a rezsicsökkentés ellen.

De senki nem merészelheti büntetlenül bántani a magyart. Maradt még száraz lőporunk a végső harcra. Ne feledjük! A mag magyar népéből csírázik az emberiség boldog jövője, ezt akarják eltiporni a pénzuralom emberei.

Harminc magyar pávián már fellázadt ellenük a Nyíregyházi Állatparkban. Most rajtunk a sor! hvg.hu  

Szerző: Gerlóczy Márton