Bréking. Nyomoz a rendőrség, de még nem teljes gőzzel, az eltűnt Szabolcsik Andrea ügyében

Nyomoz a rendőrség, de még nem teljes gőzzel az eltűnt Szabolcsik Andrea ügyében . (Egyelőre közigazgatási eljárásban nyomulnak. ) Más források szerint meg igenis nagy lendületben vannak) Az indok, hogy még nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat. Ime a körözés.
Szabolcsik Andrea megtalálásához kér segítséget a középiskolás lány családja. Andrea hétfőn délután az iskolából nem tért haza. Mint a felhívásban írták, a lány Miskolcról elindult, Szirmabesenyőn még fél három, három óra körül látták, de Vámosra már nem érkezett meg, a táskáját – benne minden iratával, pénztárcájával és pénzével, mobiltelefonjával – pedig Szirmabesenyő és Sajóvámos között találták meg. A család azt kéri, hogy aki bármit is tud Szabolcsik Andrea tartózkodási helyéről, a lány eltűnésének körülményeiről, illetve látta valakivel, az jelentkezzen a rendőrségen.
Személyleírása: 19 éves, körülbelül 163 centiméter magas, 57 kiló, világosbarna hajú. Eltűnésekor farmert, kockás inget, fekete kabátot és barna sálat viselt.