Kommentár nélkül-néhány  kurucos hozzászólás Bódi László halálhírére. A hírt a szellemi önvédelmet hirdető K.infó a Blikkből vette át.

 „Kicsit csodálkozom azon, hogy mennyien potyogtatják a könnyeiket most egy olyan ember halálakor, aki életében – felhasználva népszerűségét – azt a Gyurcsány-rezsimet népszerűsítette, amelyik emberek szemét lövette ki vagy tette nyomorékká, priuszossá egy életre. Kicsit tudathasadásos a mi oldalunk. Nem azt mondom, hogy köpködjük halála után, persze hogy ne. De ne is ajnározzuk. Meghalt, ez teljesen tárgyilagosan megjelent itt, ennyi.”

„Tegyük félre a politikát…67-es út, Szeretni valaki…, Kék és Narancssárga, Szállj el kismadár, Ha itt lennél velem és még sorolhatnánk nap hosszat…nekem még megadatott, hogy ezeken nevelkedjek…hatalmas veszteségét ért minket zeneileg…Isten veled Cipő!”

„Meg még hányan a mai napon:(„

„Isten nyugtassa! Majd elszámol odafent. Annak idején ugyanúgy bolykottálta a régi Pannon rádiót, mint a többi antimagyar énekesek.Hiába lengtek a magyar zászlók a koncerteken, amit aláírt az tény marad. Ha valaki másképp gondolja, azt is elfogadom. Ja, és aki nem hiszi, járjon utána!”

„A zsidesz oldalán is ott van Ákos, Szörényi, stb.. sőt a Jobbik oldalán is itt van egy csomó jó zenész és sajnos még több meg nem értett tehetség. A Republik frontembere és zenekara legalább annyiban különbözik a többitől, hogy zenét csinált amire lötyögött az egész ország, te pedig ezeket a sorokat úgy írod mintha soha az életben nem mulattál volna a zenéire. Amúgy meg „szemkilövőrezsim” 😀 whao.. fosok szarok a gyurcsányra, akkor is szarul éltem most is szarul élek. de úgy látszik a jelenlegi annyira kibaszottul jó hogy nem kell miatta kimenni az utcára.”
„Helyén kell kezelni a dolgokat, személyeket! A csapból is Republic folyt az elmúlt húsz évben. Ha én nem hatódok meg a könnyekig, az nem azért van, mert csúnya politika összezavart, hanem azért, mert itt a mi országunkban van egy mindent elnyomó párhuzamos másik világ, amelynek emblematikus figurája volt ez az ember. Halálával nem mi lettünk szegényebbek, hanem a minket megszálló, elnyomó párhuzamos világ, tudjátok, a „nem magunkfajták”. Sírjanak ők, ne mi.”

A tárgyilagosság kedvéért: a kurucos kommentelők nagyrésze részvétét nyilvánította, de a fenti emberek is velünk élnek. Jobbik magyarnak képzelik magukat, miközben egy friss halottba rugdosnak. Nem először.

Kurucék előszeretettel gyártanak mocskolódó nekrológokat (Rapcsányi László, Raj Tamás, Csurka István stb).