Az MSZP nemrégiben kezdődött plakátkampányát bírálták szerdai sajtótájékoztatójukon Csöbör Katalin és Sebestyén László fideszes országgyűlési képviselők, „Elfogytak a szocialisták érvei, ezért gyűlölködnek” – címmel.

Csöbör Katalin a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: ,,Az elmúlt napokban elkezdődött szocialista plakátkampány világosan megmutatja a szocialisták igazi arcát. Ők a tagadás emberei, a sötétség erői. A mi városunkban már odáig süllyedtek, hogy listázzák a politikai ellenfeleiket, mintha a deportálásukra készülnének”.

– Az ország és benne Miskolc azonban nem kér ebből a szocialista gyűlöletkampányból. Az óriásplakátokon a komolytalan és hazug rágalmazás helyett a bocsánatkérésnek lenne egyedül helye, hiszen kifosztották és megnyomorították az országot, és városunkat, Miskolcot is – hangoztatta Csöbör Katalin. Mint mondta: „Sokak szerint tudatosan csődbe vitték Miskolcot. Azt az adósságot, amit hátrahagytak, a kormány segítsége nélkül soha nem tudtuk volna visszafizetni.”

– Ez ma a Magyar Szocialista Párt, ez ma a magyar politikai baloldal: rombolás és uszítás – ezt már Sebestyén László mondta, aki úgy fogalmazott: „A szocialisták egyre mélyebbre süllyednek. De sem Magyarország, sem Miskolc nem akar soha többé velük együtt süllyedni. Nem kérünk ebből! Nem kérünk az Avasra egy-két napos felköltözők ideológiájából.” – Gyurcsány azt mondta, „majd bele döglöttek, hogy úgy kellett tenni, mintha kormányoznának”. „Mi pedig azon dolgozunk, hogy rendbe rakjuk, azt, amit ők elrontottak” – zárta szavait a képviselő. minap.hu