Az utóbbi évek egyik  legjobban várt sorozata végre elért Magyarországra is. A Homeland – A belső ellenség heteken belül bemutatásra kerül az RTL2-n. Már előzetese is van.

 

Az RTL2-n fog bemutatásra kerülni a Homeland című amerikai sorozat, mely idén elnyerte a legjobb drámának járó Emmy-díjat. A Homeland – A belső ellenség címmel bemutatásra kerülő széria premierjének pontos időpontjáról egyelőre még nincs hír, de valószínűleg az elkövetkező hetekben erre az információra is fény fog derülni. Azért lehet viszonylag gyors premierrel számolni, mivel az első promó már fel is került az RTL-es honlapokra és közösségi oldalakra.

A Homeland egy izraeli tévésorozat feldolgozása, mely egy amerikai katonáról szóló, aki hosszú évek raboskodása után tér haza, ahol természetesen azonnal hősnek kiáltják ki, azonban egy CIA-ügynök arra gyanakszik, hogy az illetőnek hátsó szándékai vannak, s vele terroristatámadást akarnak előkészíttetni az arabok. A sorozat két főszereplője, Claire Danes és Damian Lewis is Emmy-díjat kapott az 1. évados teljesítményéért.

Az Amerikában hetente két millió néző által figyelemmel követett széria harmadik szezonja idén ősszel indul.