Dél-Borsod ma nem kér Bajnai minimálbér csökkentéséből és az MSZP gyűlöletkampányából! Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.

 

A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból:

A szocialistáknak már volt 8 évük, hogy bizonyítsanak. Ez alatt nőtt a munkanélküliség, egekbe szökött az ország adóssága, évről évre nőttek a rezsiköltségek, a családok terhei, miközben a multik és a pénzügyi szektor szereplői extraprofittal nyerészkedtek a lakosságon. Az MSZP kormányzása idején tétlenül nézte, hogy a magyar emberek bedőljenek a bankok csábításának és eladósodjanak. Ha ma az MSZP kormányozna, nem a bankok és a multik adóznának, hanem kizárólag a lakosság! Ha ma az MSZP kormányozna, akkor családok ezreinek otthona került volna már a végrehajtók és a bankok kezére. Ha ma az MSZP kormányozna, a közüzemi szolgáltatók nem csökkentenék, hanem tovább növelhetnék a rezsidíjakat. Dél-Borsod lakossága nem kér a baloldal felelőtlen és veszélyes gazdaságpolitikából! Dél-Borsod ma nem kér a minimálbér csökkentéséből!

A szocialisták most újra mocskolódással tapétázzák ki az országot. Ez ma a Magyar Szocialista Párt, rombolás és uszítás. Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.

Mi békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

Amíg a baloldal gyűlölködik, addig mi megpróbáljuk megmenteni otthonuk elvesztésétől a devizahiteleseket, a rendszerváltás óta példa nélkül 10%-al csökkentjük a rezsiköltségeket, ezzel mérsékelve családok terheit. Növeljük a minimálbért, csökkentjük az ország eladósodottságát!

A baloldal és az MSZP inkább nézzen tükörbe és tegye fel magának a kérdést, hogyan szervezhet éhségmenetet és nézhet a szegény emberek szemébe az a szocialista politikus, aki az MSZP kormány idején 36 millió forint költségtérítést vett fel. Nyakó István mszp-s képviselő példája jól mutatja, mennyire hazug és álságos a baloldal szociális érzékenysége.

kiadta: FIDESZ Mezőkövesdi Szervezete