Budapesti sajtótájékoztatója  előtt Facebook-oldalán válaszolt az éhségmenetet, egészen pontosan az ő személyét kritizáló, pocskondiázó írásokra, internetes bejegyzésekre Komjáthi Imre.

 

Vasárnap délelőtt a következőket írta:

„Az utóbbi néhány napban sok dolgot megtudhattam néhány honfitársamtól, olyanoktól, akik mélyen elítélik az MSZP ‘gyűlöletkampányát’. Például azt, hogy kalácsképű, zsíros disznó vagyok, ezért nincs helyem az éhségmenetben. Van munkám, örüljek, hogy ‘luk van a seggemen’, ezért nincs helyem az éhségmenetben. Azért van hat gyermekem, mert felelőtlenül ‘szarom a világra a purgyékat’. Nem mellesleg mocskos zsidó és kommunista, idézem: ‘judeobolsevikbuzeráns’ vagyok.

Na, akkor tisztázzunk néhány dolgot.

Van mit ennem, nem éhezem.

Azért menetelek, hogy más se éhezzen.

Van munkám, 28 éve dolgozom egy vegyipari cégnél három műszakban.

Azért menetelek, hogy más is dolgozhasson.

5 éve meghalt a húgom, négy gyermeket hagyott árván, azóta vagyunk hatgyermekes család. Azért menetelek, hogy mások gyermekei ne fázzanak, éhezzenek és tanulhassanak.

Azért menetelek, mert nem akarom, hogy a gyermekeim egy olyan országban nőjenek fel, ahol ismeretlen fogalom a szolidaritás” – írja a Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület elnöke.