Drága volt, ami Miskolcon nem egy jó ómen. Lehúzta a redőnyt a miskolci Intersport

Osztrák rendszámú autókra  pakolták fel a bolt teljes árukészletét, állította egy szemtanú az eszakhirnok.com-nak, miután bezárt a miskolci Intersport üzlet a Stop Shop kereskedelmi központban. (Szemben a Tescóval) A  Stop Shop elég lehangolóan néz ki, ha szembe állunk vele, a bal oldala teljesen üres, a bérlők leléptek. (Az üzletközpontnak van olyan része, ami a pár évvel ezelőtti megnyitás óta még soha nem volt kiadva.) A bezárt sport a bolt több, másik városban található Intersport üzlettel együtt, állítólag a miskolci Jónás Lajos érdekeltségébe tartozik, vagy már csak tartozott. Jónás úr sportszerboltja korábban a belvárosban volt. Ez volt első komolyabb üzlet, ahol márkás cipőket lehetett kapni Miskolcon. A miskolci Intersport vagy 15 évig húzta, most lehúzta a redőnyt. Az elegáns üzletben sok volt az eladó, és az átlagnál drágábbnak számított, ami Miskolcon nem egy jó ómen.
Biztos, hogy már régebben gondjai lehettek, de meglepően sokáig húzta.
A végső lökést minden bizonnyal szemben, a Tescó-ban megnyílt angol sport áruház adta meg az osztrák gyökerű Intersportnak, ami egy kínai ruha bolt és
egy Százforintos keveréke, tudatlan eladókkal, magyar címke nélküli, de embertelen mennyiségű,  helyenként olcsó cuccokkal megpakolva.