Valaki felvásárolta a Magyar Narancs legfrissebb számát. Feleslegesen, itt az utánpótlás. Ebben is benne van Miskolc.
Pillanatok alatt elfogyott a Magyar Narancs legfrissebb száma a miskolci belvárosban: a lap egyebek mellett a tavalyi miskolci nagyberuházásokról vont mérleget. Az egyik újságárus arról számolt be munkatársunknak, hogy a megjelenés napján, csütörtök délelőtt egy fiatalember az összes példányt felvásárolta. Ezért sok miskolci nem olvashatta el, pedig bizonyára sokan kíváncsiak lettek volna a tényfeltáró írásra.

 

A hetilap „Füstbe ment tervek” című összeállítása a két leállított projekt, a Patak utcai mélygarázs és a selyemréti fürdő fejlesztésének történetét részletesen ismerteteti. Bemutatja, mi teljesült a tapolcai fejlesztésekre vonatkozó 5 milliárd forintos miniszterelnöki ígéretből, és a város pályázati terveiből: semmi. A lap a diósgyőri várfejlesztésre is kitér, ami a programelemek cseréje miatt szenved másfél élves késedelmet. A beruházások közös vonása, hogy átadásuk helyett vagy félbe maradtak vagy el se kezdődtek. Valamennyi elé a legnagyobb akadályt a 2010-ben hatalomra került új városvezetés intézkedései gördítették.

A Magyar Narancsból kedden további 50 példány érkezett a városba, aki meg akarja venni, most már megteheti. eszakonline.hu