Havas Henrik menyének halálával kezdődtek a problémák

A hot! magazin információi szerint Havas Henrik az utóbbi hetekben egészségi problémákkal küzd, ráadásul a népszerű tévésnek azt is el kell viselnie, hogy két imádott unokája ellene fordult.

 

A korábbi remek kapcsolat akkor kezdett megromlani, amikor Kinga és Petra 2011-ben elvesztették szeretett édesanyjukat, Évát. Mivel ekkor már a szüleik elváltak, a két lánynak – külön kérésükre – az édesanyjuk testvére, Erika lett a gyámjuk, akivel az anyai nagyszülőkhöz költöztek. A lányok édesapjának havi százezer forint gyerektartást kellene fizetnie, ám ő ennek nem tesz eleget, ezért ellene hivatalból végrehajtást kezdeményeztek.
A Havas lányok anyai nagyapja hiányolja, hogy ha már nem számíthatnak a gyerektartásra, legalább a nászura törődhetne többet az unokáival.
A magazin megkereste az ismert tévés műsorvezetőt, aki csak röviden válaszolt a kérdésekre.

– Megoperáltak, de erről nem nyilatkozom. Az ünnepeket a külföldön élő unokáimmal, Zsófival és Petivel töltöttem. De természetesen találkoztam a másik kettővel, Kingával és Petrával is. Ők is megkapták a karácsonyi ajándékokat. Arról azonban nem szeretnék beszélni, hogy milyen a kapcsolatom velük – nyilatkozta a hot! magazinnak Havas Henrik.