Sorsod BorsodItt van nekünk  az újabb finomság! Gyöngyösi listázása után azok akik a legjobban tiltakoztak a Zsidó képviselők listázása ellen,a szocialisták,most az Erdélyi Magyarokat akarják Borsodban listáztatni! Akiket persze degradálnak,és lerománozzák őket,sőt még olyan hazug rágalmazó kijelentést is tesznek hogy a testületi ülések románul folynak!
A listákkal nincs bajom,minden közszereplő származása legyen nyilvános! Nekem a bajom egymás köpködésével,és elszakított Magyar testvéreink degradálásával van!
Egy aljas,mocskos,durva kampányra számíthatunk! Minden idők legkevesebb szavazója fog részt venni a kampányba!
Halló Faszfejek (érzsd politikus) már az embereknek elege van az aljas köpködésetekből! Nem gondoljátok hogy már azon kéne fáradoznotok hogy az embereknek jó legyen? Még látszólag egymást baszogatjátok,ismétlem látszólag! Addig a nép éhen döglik! De az istenadta nép persze erről nem is vesz tudomást,mert a ti ócska marakodásotok,jól funkcionál,és a valóságról elveszi a figyelmet! ráadásul az oszd meg és uralkodj elv is jól működik,mert az emberek egymást ölik a politikai nézetük miatt! Ti meg tudjátok tömködni a zsebeteket!
A lényeges dolgok meg háttérbe kerülnek! Ti egy alomból való paprikajancsik vagytok!

 

Kedves Barátaim,ideje lenne felébreszteni a tisztelt honatyákat,hogy mi már nem vagyunk vevők,a szar etetésre!
Lehet itt éhségmenetet szervezni! Csak hát nem azoknak a semirekellőknek a szervezésébe,akik adóságcsabdába,nyomorba,létbizonytalanságba taszították a Magyarokat!