A havazás miatt hosszabb menetidőre kell számítani több autópályán Budapest közelében – közölte az Állami Autópálya-kezelő Zrt. hétfő reggel a honlapján.

 

Hosszabb menetidőre kell számítani az M0-áson, az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen Budapest közelében.

Az M0-áson a 2-es kilométernél műszaki hibás kamion okoz fennakadást az M5-ös felé. Az M1-es autópályán Tatabánya és Budapest között – a 32-es és az 50-es kilométernél – két műszaki hibás kamion is nehezíti a közlekedést.

Baleset miatt lezárták az M3-as bagi felhajtóját, nagy torlódás alakult ki – közölte Országos Rendőr-főkapitányság. Két, Budapest irányába tartó személygépkocsi ütközött és a balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán a 32-es kilométernél alakult ki torlódás – jelenleg 4 kilométeres a kocsisor – , míg az M0-áson a péceli és az újpesti kihajtóknál több kamion elakadása miatt nehéz a haladás – sorolta a havazás miatti baleseteket, fennakadásokat a szóvivő.

Az M6-os autópálya Dunaújváros felé vezető oldalán a 22-es kilométernél négy személyautó ütközött össze; a balesetnek nincs sérültje, csak anyagi kár keletkezett.