Szórakoztató álomvilág lehet az , amiben a szocialisták élnek. Az ő alternatív valóságuk jelentősen különbözik a Fideszétől, ám semmivel közelebb nincs a vérvalóhoz, mint az Orbáné. Amíg emezék nemzeti pántlikás győzelmi jelentésbe csomagolnák a seggpöttyrokonságot is, addig a szocik lassan meggyőzik magukat, hogy az zemberek mind hülyék, a saller meg amitől letérdeltek 2010-ben csak tévedés volt. Oka semmi, kizárólag a rohattfidesz lejárató kampányának volt köszönhető, ők bizony ártatlan elszenvedői voltak az indokolatlanul fölhergelt nép izmozásának. De majd most, mikor Viktor minden elkúrt becsülettel, most majd belátják ezek az istentelenek tévedésüket.

 

A víz örüljön, hogy megfürdünk benne, kurvaannyát.

Harangozó Tamás szerint mindjárt január másodikán megindulnak az ellenzéki tárgyalások. Új év, úgy pártlogó, új jövő, új minden, csak az arcok a régiek. Mert azoknak újulni semmit nem kell, hiszen mára világos, hogy a legutóbbi választási vereség – amitől a könnycsatornán keresztül is takonybubit fújtak – nem volt több puszta tévedésnél. Harangozó nekibátorodva egész odáig merészkedett, hogyaszongya: a kormányoldal is párbeszédképes lenne, ha elhajtaná a vérbe a zsebdiktátorait. Érdekes meglátás ez még akkor is, ha van benne igazság. A probléma mindössze annyi, zsebdiktátorozni nettó baromság, mikor a zsebdiktátorok ellen zsebdiktátorokat indítanánk alternatívaként mi magunk is.

Mert annyira hülyék vagyunk, hogy nem tanulunk semmiből.

A listát böngészve némileg meglepetésként ért, hogy a semmitől vissza nem riadó zsebdiktátor archetípusa, Tóth Csaba ismét választókerületet kapott. Úgy látszik a választási győzelem esélyeinek maximalizálásánál még mindig többet nyom a latban a mutyiszövetség, és továbbra is életben van még az elmúlt ciklusban tízmilliós tanácsokat osztók véd és dacszövetsége. EMC Consulting Kft., ismerős, ugye, kedves Mesterházy Attila?

Csak ez számít, Tóth esetében se a viselt dolgai, se a saját átvert és kihasznált aktivistái által üzemeltetett szégyenblog nem téma. Ti tényleg azt hiszitek, hogy az embernek akire a saját aktivistáitok sem szavaznának bármilyen valós esélye lehet? Ha igen, akkor lassan és érthetően igyekszem artikulálni:

– Nem fogunk rá szavazni. Semmilyen okkal, indokkal.

Csomagolhatjátok bármibe, ha E14 logót tetováltok a hátára és homlokára, ha maga Bajnai fogja a nevére venni, ha ma a kommentelő aktivisták ezerszer írják le, hogy háde’akkó Orbán szekértolói vagyunk, a diktatúra gyermekei, akik nem képesek felérni ésszel, hogy ti sokkal kisebb tolvajok vagytok, akkor sem. Ezzel próbálkozni is felesleges. Helyette fordítsátok az energiát annak megértésére, hogy egyezkedhetek ti bármit egymással, megszülhetitek a kompromisszumos paktumaitokat, jöhettek a hangzatos ígéretekkel, de lófaszt fogtok érni vele, ha az arcok miatt nem lesz aki szavazzon rátok.