Matolcsy György tegnap hivatalosan is benyújtotta lemondását, majd rövid sajtótájékoztatón indokolta döntését.

 

„Már nem bírom a nyomást! Ez a sok szám, tizedesek meg nullák, átváltani ajróba meg vissza, meg úgy ígérgessek, hogy az meg is valósul?! Mi vagyok én, Kóka János? És itt van még a Heti Válasz is, minden héten elolvasok egy 600 oldalas közgazdasági könyvet angolul, amit németül írtak?! Értik? Angolul! Yeah package, ya know…!”

Matolcsyt az ország leginnovatívabb vállalkozója, a nemzetközileg is elismert Gattyán György váltja. Az új nemzetgazdasági stratégia fontos része lesz a kukkolás és a legalizált prostitúció. Az első tervek szerint minden magyar hálószobát, konyhát, fizikaszertárt és vadetetőt bekameráznak, így a neten folyamatosan lehet jó minőségű amatőr Pannon-pornót nézni, kedvezményes áron. Az MTVA HD minőségben sugározza az online adást, amit a MindigTv és a CBA támogat.

Aki akarja, meg is rendelheti kedvenc háziasszonyát, diáklányát vagy férjét. A nemzetközi házhozszállítást, a „modellek” felügyeletét és a szolgáltatás díjának beszedését a TEK végzi.

A nemzetjobbító, „Testünkkel A Szabadságharcért” (TASZ) programban való részvétel kortól és nemtől függetlenül minden magyar állampolgár számára kötelező, kivéve azokat, akiknek nem. Erről Rogán Antal dönt.

Orbán Viktor szerint jó döntés született: „Így biztosan nem kell IMF segítség! Nekem különben is az a fontos, hogy a minisztert továbbra is Gyurinak hívják, mint a papagájomat. Ha mondok neki valamit, akkor csak ismételje el, és bólogasson a kis búbos fejével, oszt jólvagyok!”