A mérkőzést közvetlenül megelőzően a stadion parkolójában egy 45 éves ongai és egy 21 éves miskolci férfi, előzetes nézeteltérésük miatt összeverekedett. A cselekmény során az idősebbik harcias szurkoló nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléseket szenvedett. Az elkövetőket a járőrök elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították. Az ügyben súlyos testi sértés bűntette, valamint garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás.
A mérkőzés alatt egy 33 éves miskolci drukker egy félig telt napraforgómagos zacskót, majd kis idő elteltével egy 38 éves, szintén hazai szurkoló üres műanyag poharat dobott a pályára. Mindkét személyt előállították, velük szemben a rendőrség rendbontás vétsége miatt indított eljárást.

 

Verekedés volt pénteken este Gesztelyben is. Egy helyi família három tagja, előzetes szóváltást követően, szomszédjuk udvarán összeverekedett egy felsőzsolcai rokonnal A csetepaté később az utcán is folytatódott, a dulakodás során a család egyik tagja megvágta egy késsel a zsolcai férfit. A helyszínre kiérkező rendőrjárőrök előállították a verekedőket, az ügyben csoportos garázdaság miatt indult büntetőeljárás. minap.hu, eszakhirnok.com  infó