Fideszes honanya haját cibálta egy szocialista képviselő

Az Országgyűlés elnökéhez fordult a Fidesz női tagozata azzal kapcsolatban, hogy egy, a napokban nyilvánosságra került jegyzőkönyvrészlet szerint a parlament egyik bizottságának ülésén az MSZP-s Józsa István megrántotta a bizottsági főtanácsadó Kubovicsné Borbély Anett haját – közölte a fideszes Rónaszékiné Keresztes Monika és Bábiné Szottfried Gabriella pénteken Budapesten, újságírók előtt.

A Fidesz női tagozatának képviselői elmondták: arra kérik Kövér Lászlót, vizsgálja ki „az MSZP képviselője által elkövetett atrocitást”, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a jövőben senki ne követhessen el ilyen tettet.
Az mno.hu kedden számolt be arról, hogy egy birtokába került jegyzőkönyvben az olvasható: a Malév-vizsgálóbizottság egy májusi ülésén Józsa István megrántotta Kubovicsné Borbély Anett bizottsági főtanácsadó haját. Az MSZP-s képviselő erre úgy reagált, nagyon jó viszonyban van az illető hölggyel, aki vélhetően azon jajdult fel, hogy házszabállyal ellentétesen járt el a testület.