Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaság  szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 40 éves felsővadászi nővel szemben. A rendelkezésre álló információk alapján az asszony a település belterületén hangos szóváltásba keveredett egy másik helyi nővel. Cselekedete alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen.
Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Miskolcon, az egyik súlyos sérülésekkel zárult. Ezeken túlmenően három anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.
Egy 62 éves miskolci nő közlekedett személygépkocsijával a Vasgyár irányából a Báthori soron. A kereszteződésben a jobbra kanyarodó, védett utat balra egyenesen szándékozta elhagyni. Ennek során a sofőr nem biztosított elsőbbséget a vele szemben közlekedő autósnak, így összeütköztek. A baleset következtében a 62 éves asszony és 55 éves női utasa súlyos sérüléseket szenvedett.
A miskolci járőrök két esetben intézkedtek ittas vezetővel szemben, az egyik sofőr jogosítványát a helyszínen elvették, míg a másik autó vezetője nem rendelkezett engedéllyel.
Nyékládháza belterületén az emődi rendőrjárőrök arra lettek figyelmesek, hogy az előttük haladó személygépkocsi sofőrje bizonytalanul vezet. Megállították a 60 éves autóst, akinél az alkalmazott alkoholszonda közepes fokú ittasságot jelzett. A férfit a járőrök előállították, illetve a jogosítványát a helyszínen bevonták. Vele szemben ittas vezetés miatt folytat a rendőrség eljárást.
Egy 28 éves miskolci fiatalember egyedül ülve autójában a Téglagyári utca irányából a Jedlik út felé közlekedve, nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét, melynek következtében az egyik kanyarban az esőtől vizes úttesten megcsúszott, majd az úttestről lehaladt és egy beton kerítésnek ütközött. A sofőr autóját hátrahagyva elment a helyszínről. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A helyszínre érkező járőrök a közelben megtalálták az autó vezetőjét. A férfivel szemben alkalmazott alkoholszonda közepes fokú ittasságot jelzett, továbbá a sofőr nem rendelkezett vezetői engedéllyel.