A képviselő fát vágat, nem ültet ! Tisztelt Szerkesztő Úr!  Történt mindez Bencés Miklós Fidesz-Kdnp „honatya”döntésére a Tátra utca 23. sz ház előtt, aki cimborája az ott lakó, egykori focista társának kérésére, brutális módon kidöntetett három egészséges sudár, oxigént adó jegenye fát.Nem kicsit, jó nagyot… A képviselő tette ezt alattomosan, ravasz módon, indokolatlanul. Egészséges fát nem kivágni szoktak, hanem koronát vissza vágni, ha valakit zavar az egy-két lehulló gally. Bencés a cél érdekében,a lakók megkérdezése, beleegyezése nélkül az önkormányzati dolgozót is kijátszva -, kibulizta az engedélyt a környezetvédelmi csoportnál.Ötven éve álltak szélben napsütésben az elhíresült Torontál i-Tátra utcai jegenyék, sajnos már sok ki lett vágva, külömböző alaptalan indoklás miatt,így a „bencési döntést” sem bírták ki.
Szégyen gyalázat.
Aztán, uccu neki és elhagyta a várost ….,ugyanis elment Felcsútra edzősködni az Orbán Viktor alapította Puskás Akadémiára! (ez nem vicc )2012-13-as szezonban.
Igen kérem! itt hagyta a „választókat” vagyis a képviselő „Úr” ott passzolgatja a labdát, állás halmozóként. A választó kerület gazda nélkül maradt, vagy úgyis mondhatnám olajra lépett.
Ja… a történethez még hozzá tartozik, hogy mindezt bencésmiklós „honatya” közpénzből tette, az ő képviselői keretéből.300 ezer forintot kóstált ! Gratulálok.A polgárok pénzét, nem jó célra, hanem a haverok kiszolgálására fordította.Nem épített, pusztított.
Kedves város védő, környezet védő olvasó, aki hallja adja át.Fogjunk össze !
Ugyanis, azt csicsergik a verebek,hogy a volt futballista (a Tátra utca 23sz.alatti lakos és
egyben a „megrendelő”) baráti körével aláírást gyűjtögetnek, hogy a még meglévőket is tarra vágassák ! Szép kis jövő elé néznénk, de mi nem hagyjuk.
Innen üzenem, nem fog menni. A miskolci favágóknak gátat kell szabni ! Elég volt a „zöld nyíl”és a fel nem épített tescó miatt kidöntött fák pusztulásából.
Köszönöm, hogy figyelmet szenteltek levelem olvasására.Tanuljunk a történetből.
Egyúttal kérjük, hogy oltalom, védelem alá helyezzék az immár egyedül álló ékességét a város résznek a Tátra-Torontáli utcában .
Tegyük publikussá a köz ellen tevő emberek tevékenységét. Legyen ez közügy.
Tisztelettel: egy környezet és igazság védő diósgyőri lakos