A folytatólagosan elkövetett, jelentős  vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt T. Tiborné ellen a Miskolci Törvényszék mint másodfokú bíróság, az első fokú ítéletet hűtlen kezelés vonatkozásában hatályon kívül helyező és a büntetőeljárást megszüntető végzése ellen az ügyész jelentett be fellebbezést a vádlott terhére, a másodfokú végzés hatályon kívül helyezése és a vádlott bűnösségének megállapítása végett.

A Kazincbarcikai Városi bíróság elsőfokon 1 év börtönre ítélte T. Tibornét, folytatólagosan elkövetett hűtlen kezelés bűntette miatt. A szabadságvesztés végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztve. Az ellene folytatólagosan elkövetett sikkasztás vétsége miatt emelt vád alól felmentette.
A Miskolci Törvényszék, mint másodfokú bíróság a hűtlen kezelés büntettében hatályon kívül helyezte és megszűntette a büntető eljárást.

T. Tiborné 2001 ápr.-2006 nov.7-ig a BorsodChem Zrt. Illetve jogelődje a Borsodi vegyi Kombinátnál dolgozott. A rendészeti és higiéniai osztály vezetőjeként visszaélve vezetői beosztásával, munkaidőben, elsősorban lakásán, valamint gyermekei budapesti lakásán rendszeresen magáncélú munkálatokat végeztetett beosztottaival.
T. Tiborné a cég munkavállalóinak munkaidőben történt magáncélú foglalkoztatásával összesen 2.364.013 forint vagyoni hátrányt okozott a BorsodChem Zrt-nek.
A vádlott a cég autóját rendszeresen magáncélra használta, így 200.000 forintot meghaladó vagyoni hátrányt okozott a társaságnak.
T. Tiborné vádlott mind a nyomozás során, mind pedig a tárgyalási szakban teljes egészében tagadta a bűncselekmények elkövetését.
2012.10.02-6n a Debreceni Ítélőtábla Dr. Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa 11:30 órától a következő ügyet tárgyalja.