hvg.hu Maszturbálnak egy jót egy 1987-es NDK pornófilmre. Hajdú Péter válaszol

Dilettáns, sértő, gusztustalan – a sztárműsorvezető szerzőnkkel levelezik. Levelét betűhíven közöljük. A Tv2 műsorvezetője e-mailben reagált Ceglédi Zoltán kritikájára. Válaszát és szerzőnk reakcióját alább közöljük.

Kedves Ceglédi Zoltán!

Sokat gondolkoztam azon, hogy reagáljak-e arra mocskos, szennyre, amit papírra vetett, s bűzlik a szakmaiatlanságtól, és csöpög az izzadságtól. Dilettáns, sértő, és gusztustalan írás, amely nyílván tetszik, annak a pár degeneráltnak, akikkel esténként leissza magát, majd maszturbálnak egy jót

egy 1987-es NDK pornófilmre.

 

Ír valamiről, amiről gőze sincsen, összehord baromságokat, azért, hogy engem bemocskoljon. Sérteget, és próbál hiteltelenné tenni, s még a műsor jó nézettségét is csak a véletlennek tulajdonítja, miközben megfeledkezik arról, hogy a Frizbi 3 éve megy a TV2-n, s az egyik legsikeresebb műsora a csatornának.

Szégyellje magát és próbáljon segíteni embertársain, még mielőtt annyira torzlelkű, ostoba, szánalmas emberré válnak, mint amilyen önből lett.
Hajdú Péter 

 

Ha sorozatosan röhögve foglalnám el a mozgássérültek számára fenntartott parkolóhelyeket egy bazinagy telepjáróval, ha ország-világ előtt megaláznék egy 66 kilós lányt azért, mert szépségversenyre „mert” jelentkezni, és bár a közönségtől ő kapta a legtöbb szavazatot, de producerként túlsúlyosnak minősíteném, és kirúgnám, ha Daróczi Dávid halálában és egy négyéves kisfiú súlyos betegségében is csak azt keresném, hogyan lehet mások tragédiáját nézettségnövelő céllal felhasználni – nos, akkor talán vitapartner lennék Hajdú Péter számára, akinek válasza méltó a Frizbihez, de méltatlan egy országos kereskedelmi televízióhoz. Így csak annyit tudok hozzáfűzni a leveléhez, hogy 1987-ben a Német Demokratikus Köztársaságban nem készítettek pornófilmeket, Frizbi-színvonalú tévéműsorokat viszont igen. (fotó archív)

Ceglédi Zoltán/ hvg.hu