Nem érti az MSZP, miért nem történt semmi az elmúlt másfél évben a TDM szervezet körül Miskolcon, és miért nem élt a korábban elnyert támogatással a város.

 

Minderről Földesi Norbert és Fedor Vilmos beszélt pénteki sajtótájékoztatójukon annak kapcsán, hogy a keddi rendkívüli közgyűlésen elfogadta a grémium egy új TDM szervezet felállításának a javaslatát.

Fedor Vilmos emlékeztetett rá, hogy az előző városvezetés kezdeményezésére jött létre korábban egy szakmai, civil szervezet, amely közel ötven millió forintos forrást nyert el pályázaton. Ezt azonban az új városvezetés szétverte: előbb puccsal új elnököt választottak, aki pár hónap múlva lemondott, majd jött egy másik elnök, aki szintén rövid ideig volt, majd megszűnt az egész szervezet. Másfél évig aztán nem történt semmi, ami alatt a vállalkozók nem kaphattak támogató nyilatkozatot, ezzel pontoktól estek el a pályázatuk során. Most pedig úgy alakítottak meg egy szervezetet, hogy egyetlen szakembert sem kerestek meg. minap.hu információ