Orbán Viktort a baloldal hol származása (pletykákat terjesztve), hol elmeállapota miatt támadja. Most éppen lehülyézték, immár nyíltan is. Az Amerikai Magyar Népszava -eszerint pszichiátriai végzettséggel rendelkező újságírói- szerint a miniszterelnök közveszélyes örült. Azt sugallják, hogy gyógyszereket szed vagy alkesz. 0. 58 tól De inkább mindkettő. A konklúzió persze, mily’ meglepő, egy ilyen ember nem alkalmas az ország vezetésére. 

 

Miközben Gyurcsánnyal minden rendben van, ugye.

Olyan kifejezésekkel dobálóznak, mint skizofrénia. Névtelen „szakemberek” „szakvéleményére” hivatkozva, akik egy alig pár másodperces rosszul látható tévéfelvétel alapján ítélik beszámíthatatlannak a miniszterelnököt. Szakmailag abszolút etikátlanul. Mind az újságírói, mind az orvosi szakma szempontjából leírva magukat.

Fogatlan oroszlán, akinek márcsak ilyen fegyver maradt. Szánalmas döglődő állat.

Vannak rágalmak, amelyek folyamatos ismételgetésével Kishazánkban is hatékonyan le lehet járatni bárkit: meleg, cigány, zsidó, drogos, bűnözőkkel bratyizik, veri a feleségét, besúgó volt.

Megragadnak az emberek fülében és még bizonyítani sem kell őket. Elég egy félreérhető grimasz, egy manipulált fotó vagy egy rossz kézmozdulat. Vagy egy etikátlan gátlástalan firkász, aki mindent bevett, hogy lejárassa ellenfeleit. Miközben demokráciáról és politikai kultúráról prédikál.

A hazájuk miniszterelnökét porig alázó „cikket” a ballib celebek és politikusok a közösségi portálokon lelkesen osztogatják meg. Perverz örömmel bólogatnak hozzá. Miközben egymás között cigányozzák Orbán Viktort-útban egy antirasszista tüntetésre. Ők lennének a demokrácia védelmezői?

Egy magára valamit is adó ellenzéki politikus, szavazó elhatárolódna ettől az útszéli stílusú fekete kampánytól. Egyesek meg is teszik, még a Népszava olvasói közül is. Köztük is vannak jóérzésű emberek.

Sajnos a vezető baloldali politikusok hallgatnak. Sőt publikálnak, interjúkat adnak ennek a szennylapnak. Magukat minősítve.

Valódi érvek helyett személyeskedni és megalázni a másikat-szánalmas. Ez nem média, honlap, hanem egy szarkupac.

Tény, Orbán Viktor vállain rengeteg teher van, szinte minden percben támadják és gyalázzák-mind a baloldalról, mind a szélsőjobbról. A miniszterelnök teljesen érthetően feszült.

Orbán nem szent, közszereplő és így többet kell elviselnie. Főként az azeri baltás gyilkos kiadása után. Azonban a kritika és a személyeskedő mocskolódás között nagy különbség van.

Pár napja az Amerikai Magyar Népszava betiltását kértem. Meggondoltam magam: tartsuk meg őket! Rossz példaként. Hadd lássa a világ, mire képes a Szabad Nép. Hova süllyedt a magyar politikai „elit”. Mire képesek egyesek a hatalomért…

Mert amit ők csinálnak… Nos az tényleg kórtünet, pontosabban kortünet. Tényleg beteges gyűlölködés.