Máté Kriszta, Oroszlán Szonja és Rábai Balázs az RTL2-nél     http://comment.blog.hu/

Szépen jönnek a hírek az október elsején induló RTL2-ről. Nemrégen az derült ki, hogy „Az ég kék – az RTL 2”, most meg az, hogy milyen műsorvezetőkkel akarnak nézőket magukhoz csalogatni.

 

Budapesten a Márvány és Alkotás utca sarkán egy hónapon át látható az az óriáshirdetés, amely az RTL2 műsorvezetőit mutatja be. Ezek szerint leszerződött a csatornához Oroszlán Szonja, aki legutóbb a köztévés Hacktionben volt képernyőn, és Csonka András is, aki a – színésznővel együtt – tényleg a Szombat Esti Láz műsorvezetője lesz.

De jók voltak a Blikk korábbi értesülései is arról, hogy az RTL Klub magához édesgette Máté Krisztát is, aki 2009-ben volt utoljára képernyőn, férjével, Bárdos Andrással együtt évekig a TV2 Tények című műsorát vezették. Máté Kriszta a TV2-s Forró Nyomon című műsorát folytatja az RTL2-n.

Szintén az RTL2-n folytatja Rábai Balázs, akit a közmédiától küldtek el tavaly júliusban. Rábai Az Este műsorvezetője volt, majd Mong Attilát váltotta a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli műsorában, de alig fél évig vezethette a műsort. Rábai az RTL2 Híradójának műsorvezetőjeként tér vissza.

Abban semmi bréking nincs, hogy a Friderikusz Sándor-féle Legyen Ön Milliomos! az új csatornára költözik, az már meglepőbb, hogy egyedül ő nem volt képes egy mosolyt sem adni új csatornája plakátjához.