Dudás Hunor ügyvezető. Kéne még egy stadion is

Egy csatárt még szeretne igazolni a Diósgyőr, hogy a csapat javítani tudjon a szerzett gólok eddig elég szegényes mutatóján – erről Dudás Hunor ügyvezető beszélt az MTV kamerái előtt. A piros-fehérek elöljárója arra is kitért, nagyon szeretnék már az idén megkapni azt az igent, amely az új stadion építésének megkezdéséhez kell, a gárdával szembeni elvárás pedig az, hogy az a 4-5. helyre érjen oda.

 

Hat forduló után tíz ponttal áll a Diósgyőr az OTP Bank Ligában, a gárda neve mellett viszont mindössze hat szerzett gól szerepel. A tanulságokat leszűrte a vezetés is, az elöljárók ennek megfelelően lépnének még a játékospiacon.

– Akit elbírna még a csapat, az egy csatár, úgyhogy szeretnénk még egy támadót szerződtetni. Elég kevés gólt lőttünk eddig, ezen egy csatár talán tudna segíteni. Konkrét kiszemelt nincsen, sok játékossal tárgyalunk, de addig ebbe bővebben nem mennék bele, amíg le nem zárjuk az ügyet, hiszen az rontaná a tárgyalási pozíciónkat. Az átigazolási határidő 31-én lejárt, szóval most már szabadon igazolható játékosok jöhetnek csak szóba. Nincs kőbe vésve, hogy magyar legyen az illető vagy külföldi, az a lényeg, hogy tudjon segíteni – nyilatkozta Dudás Hunor ügyvezető az MTV kamerái előtt.

A klubvezetőnek azt is felvetették, a nézőszámokat elnézve nagyon érik, hogy egy nagyobb arénát vehessen birtokba a DVTK.

– Nekünk is ez az érzésünk. Az elmúlt két év munkájának köszönhetően kinőttük a stadiont, úgyhogy remélem, az idén megkapjuk a szükséges igent, ami ahhoz kell, hogy elkezdhessünk egy nagyobb, modernebb létesítményt építeni. A miskolci emberek megérdemelnék, és mint mondtam, szükség is van rá – hangzott Dudás válasza.

Az ügyvezető a célkitűzésekkel kapcsolatban elmondta, a szezon végén a 4-5. helyre szeretnénk odaérni, ami adott esetben akár Európa Liga-indulást is érhet.