Tóth Imre Miklós A remény hal  meg utoljára! Szokták mondani az emberek! Vagyunk egypáran akik sokszor felemelik szavukat a kormányunk lelketlensége és arroganciája véget! Tóth Imre Miklós

 

A remény hal meg utoljára! Szokták mondani az emberek! Vagyunk egypáran akik sokszor felemelik szavukat a kormányunk lelketlensége és arroganciája véget! Most Orbán ismét bebizonyította,hogy egy fasiszta! Minden tette egy nyíltan a demokráciát elutasító az embereket semmibe vevő. Hitlert példának vevő ember tette! Már a világon nincs olyan hely ahol nem utálnának minket a kétszínű és a hazug viselkedésünk miatt! Magyarország miniszterelnöke szembe köpte azokat az íratlan szabályokat amely jellemezte a külpolitikát! Már csak abban reménykedhetünk,hogy a környező országokban olyan emberek vannak akik a BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉST fontosnak tartják és nem ugranak be egy elmebeteg téveszméjébe!

 Minden tette egy nyíltan a demokráciát elutasító az embereket semmibe vevő. Hitlert példának vevő ember tette! Már a világon nincs olyan hely ahol nem utálnának minket a kétszínű és a hazug viselkedésünk miatt! Magyarország miniszterelnöke szembe köpte azokat az íratlan szabályokat amely jellemezte a külpolitikát! Már csak abban reménykedhetünk,hogy a környező országokban olyan emberek vannak akik a BÉKÉS EGYMÁS MELLETT ÉLÉST fontosnak tartják és nem ugranak be egy elmebeteg téveszméjébe!