Európai és amerikai diplomáciai  jelentések szerint az alábbi, azonos szövegű hirdetés jelent meg több közép-ázsiai és közel-keleti napilapban.

 

Ön egy különösen gusztustalan, elmaradott diktatúra gyermeke, aki nehezen tud gyűlölt ellenségeihez közel kerülni, mert amazok saját államuk védelme alatt állnak, a semleges országok viszont zokon veszik a határozott közeledési kísérleteket?

Nem mellesleg Ön egy szociopata állat, aki a nemzeti büszkeségén esett sérelemért csak ököllel, szúró- és vágófegyverekkel, láncfűrésszel, lángszóróval, himnuszkifütyüléssel tud elégtételt venni?

Magyarország tárt karokkal várja!

Hangulatos leszámolások, kézi- és lőfegyverek széles választéka, garantált személyi biztonság, csendes hullák, gyors ügyintézés.

Csoportos pogromok esetén kedvezmények!

Kezdőket is szeretettel fogadunk. Részükre személyi trénert biztosítunk saját vandáljaink, illetve a környező országok robbantásos szakemberei közül.

Apró betűs rész: Amennyiben az ön állama hajlandó egy nagyobb tételt vásárolni szart sem érő állampapírjainkból, mert valamiből finanszíroznunk kell teljesen megzakkant gazdasági miniszterünk lidérces álmait és miniszterelnökünk költséges hobbijait, úgy a jegyzésről szóló igazolás kézhez vétele után

postafordultával küldjük haza, és máris élvezheti a teljes szabadságot az Ön despotája jóvoltából!

Amennyiben valamilyen általunk érthetetlen oknál fogva az Ön országa vezetőinek erkölcsi kifogásaik támadnának, vagy nemzetközi kellemetlenségektől tartanának, úgy megbízható euroszkeptikus szerződéses partnereink majd meggyőzően érvelnek az európai fórumokon, hogy valójában szabadságharcot folytatunk, és nem pontosan ugyanolyan korlátokat nem tűrő, hatalommal visszaélő ormótlan gazemberek irányítanak, mint az Ön Tisztelt köztörvényes főnökei.

Nem fog csalódni!

Kiváló referenciákkal rendelkezünk.

Véres kommunista diktatúrák küldöttségei elégedetten számolnak be arról a professzionalizmusról, amellyel az ellenük tüntető nemzeti kisebbségek képviselőit lefogjuk, és megalázzuk. Mert mi akkora elvtelen girnyók vagyunk, hogy bármikor készek vagyunk elárulni azokat, akikkel egyébként a sorsközösséget hangsúlyozzuk, viszont telerinyáljuk a nyugati sajtót, hogy viharos történelmünk során milyen hálátlan volt velünk a világ.

Igazi picsogó, gerinctelen, önbecsülés nélküli taplókra vágyik?

Igen, megtalálta!

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Ugyanitt rohadó félben lévő, saját népük ellen háborút viselő diktatúrák számára kutyakiképző exrendőrök bérelhetők! hvg.hu