– A fészekrakó-problémát  nem is maga a Fészekrakó program okozza . A támogatási rendszerek ugyanis nagyon sok, arra érdemes fiatal életét tették könnyebbé. A problémát azok az aljas emberek okozták (egyikük például fideszes kitűzővel a hajtókáján flangált éveken keresztül a városban), akik csalással, okirathamisítással, a szerencsétlen, nyomorgó emberek kihasználásával, saját hasznuk reményében elintézték, hogy azok is igénybe vegyék a programot, akik arra nem is jogosultak.

 

– A Fidesz több mint két éve kormányoz. Mit tett, hogy a bűncselekmények okozta károkat helyrehozza? Semmit. Rákosista szokás szerint felelősöket keres és jelöl meg, hergeli az embereket, ordenáré módon hazudozik.

– A probléma nem elsősorban a fészekrakókkal van. A probléma azokkal a magukat jobboldalinak mondó politikusokkal van, akik a gondokat szándékosan megoldatlanul hagyják, csak azért, hogy a szocialisták ellen évekkel ezelőtt elindított lejárató kampányuk folytatásával eltereljék a figyelmet saját tehetségtelenségükről, a selyemréti strandberuházás kudarcáról, a tapolcai pályázat bukásáról, a Raiffeisen munkahelyteremtő beruházásának elszalasztásáról, az önkormányzat katasztrofális gazdálkodásáról, a városfejlesztés leállításáról, Miskolc tönkretételéről. Hányinger, amit művelnek – zárul az MSZP miskolci elnökségének a közleménye.