Miskolcon lép fel a Modern Talking Thomas Anders-szel, itt lesz a Mr. President, jön a Boney M eredeti tagjával, Liz Mitchellel, és rengeteg magyar fellépő is lesz, köztük a Csík zenekar, a Magna Cum Laude, a Hooligans, az R-Go. Lesz Dáridó Galambos Lajossal, jön Kökény Attila, Zoltán Erika, a mai kedvencek közül pedig Ganxsta Zolee, Tóth Gabi, a Kiscsillag és a Bëlga együttes is újra Borsodba látogat.

 

A nagyszabású rendezvény azonban helyi fellépők nélkül nem lenne igazán miskolci. A sörfesztivál négy napja alatt a színpadokon egymás váltják a miskolci zenekarok is. Fellép majd a Miskolci Dixieland Band, a Reflex zenekar, a Klusters, a Vastaghúros, a Sztrapacska Blues Band és a Paddy and the Rats.

A Népkertben egy speciális sportligetet is kialakítanak, ahol a szülők, gyerekek, fiatalok a miskolci és környéki sportegyesületek, klubok tevékenységével, sportolóival ismerkedhetnek meg, számos sportágat kipróbálhatnak vagy akár aláírást is kérhetnek a népszerű sportolóktól.

A sportliget sátraiban ott lesz a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata, a DKSK-Miskolc kosarasai, a DVTK focistái, a Miskolci Judo Klub versenyzői, salakmotorosok, a Miskolci Repülőklub, a Hell Racing Team sportolói, valamint a mályi Fiatalok a fiatalokért Egyesület. minap.hu