A budiban volt a dohány

Különös rejtekhelyeken; a kutyaól  tetőszerkezetébe rejtve és az udvari vécé padlója alatt találtak 240 doboz illegális cigarettát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal járőrei az egyik miskolci családi házban.

 

Az adójegy nélküli cigarettákat lefoglalták, a házban lakó 53 éves nő ellen orgazdaság bűncselekmény miatt indított eljárást a NAV. A rendőrség értesítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreit, hogy az egyik miskolci családi házban valószinűleg illegális cigarettákat rejtegetnek az ottlakók.
A járőrök ezért a napokban átkutatták a vasgyári városrészben lévő házat. Még a pénzügyőrök is meglepődtek, milyen különös rejtekhelyeket találtak az adójegy nélküli cigarettáknak. Az illegális áru egy részét a kutyaól tetőszerkezetébe, másik részét pedig az udvari vécé padlója alá dugták. Összesen 240 doboz, mintegy 180 ezer forint értékű cigarettát találtak a járőrök a helyszínen. A cigarettákat lefoglalták, a házban élő 53 éves nő ellen pedig orgazgazdaság bűncselekmény miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az ügy vizsgálatát a pénzügyi nyomozók vették át.