Nem lesz óvadékos köddé válás: előzetesben Rezesová

A 31 éves szlovák nő gazdag  család leszármazottja. A Novy Cas információi szerint a nő és testvére annak az Alexander Rezes iparmágnásnak a gyereke, aki korábban Vladimir Meciar kormánya idején közlekedési, postaügyi és távközlési miniszter volt 1994–1997 között. Rezes a privatizáció során gazdagodott meg, része volt a Kassai Vasművek magánosításában is. A céget amerikai tőkéseknek értékesítette, amely milliárdossá és „Szlovákia” második leggazdagabb emberévé tette őt. Rezes 2002-ben, 53 éves korában elhunyt, vagyonát gyerekei örökölték, fia ma is több felvidéki multi résztulajdonosa.
A kétgyermekes Eva „Szlovákiá­ban” hírességnek számít, szinte mindig történik körülötte valami, ami témát ad a sajtónak. Az egykori jéghokissztár Ján Varholík felesége volt, tőle született lánya, Alexandra. Ők elváltak, ezután egy vállalkozóval jött össze, akitől szintén született egy kislánya, Ella. Tavaly márciusban Tomása Bakaj modellel (a kép jobb oldalán)járt négy hónapot. Jelenleg párja egy exrendőr, aki októberben megkérte a kezét.
A szlovák exminiszter lánya a karambol idején ittas volt. Édesanyja által kiadott közleménye szerint mélységesen sajnálja a történteket, és vállalja a felelősséget a balesetért. Az őrizetben lévő asszony a helyszínen állítólag sokkot kapott, és annak ellenére, hogy felborult terepjárójának szélvédőjén ki tudott mászni az autóból, nem volt képes segíteni a Fiat Puntóban rekedt embereknek. Gyakorlatilag végignézte, ahogy az autójukban elevenen megégnek.