Honlapunk az alábbi linken 2012. július 15. napján megjelentetett cikkben valótlan tényeken alapuló közleményt jelentetett meg a Jabil Circuit Magyarország Kft-ről.

 

http://eszakhirnok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=19477:jabil-szemely-szerint-nem-ereznem-biztonsagban-magam-egy-olyan-vallalatnal-ahol-felfueggesztett-boertoenbuentetessel-felels-poziciot-toelthet-be-valaki&catid=1:miskolc&Itemid=3

A fenti cikkben szereplő, magát a vállalat munkavállalójának beállító személy levele valótlan állításokat tartalmaz, amelyek megalapozottságát honlapunk megjelentetés előtt nem vizsgálta. A levelében szereplő bejelentést a vállalat kivizsgálta, ugyanakkor a vizsgálat eredményét bizalmasan kezeli. A vállalat vezetése teljes mértékben feddhetetlen személyekből áll, akikre kiválasztásuk során és a munkaviszonyuk fennállásának teljes tartalma alatt fokozott etikai, gazdasági és magatartásbeli szabályok vonatkoznak. Ennek része valamennyi vezető esetében Hatósági Erkölcsi Bizonyítvány bemutatásának és személyi összeférhetetlenségre vonatkozó bejelentés megtételének kötelezettsége is. A levélíró által hivatkozott bűncselekmények egyetlen vezető beosztású munkavállaló tekintetében sem állnak fenn.

Honlapunk bocsánatot kér a vállalat jó hírnevét sértő korábbi közleményéért.

Szerkesztőség