Te magasból aláhullószent turulszar , mi jöhet még? Szegedi Csanád nem elég, hogy zsidó, de úgy ajánlgatja a karvalytőkét kussolásért cserébe, mint valami IMF ügynök. A Jobbikot lassan ötös fokozatú Csanád sújtotta övezetté nyilvánítják, mert a végén az is ki talál derülni, hogy keblenc úr szent turulnak öltözve parádén küzdött a melegek jogaiért. Végül is ez nem lenne újszerű, és Szegedi lajstromából már csak ez hiányzik. Na jó, meg a faszpun’pás pornó, de ezt a könnyű lebukás veszélye miatt elkerülhette.

 

Hajaj, most aztán van baj Jobbikéknál. Ez a Szegedi Csanád egymaga véghezvitte a lehetetlent: lepipálta tag/tagszervezet botrányban a vasi szocikat, egy mozdulattal hiteltelenné tette a Jobbik politikusbűnözés kampányát, ráadásul azoknak a pénzével takarózott, akiknek azért a kurva anyját. Ez valami radikális Grand Slam? Mert akkor Csanád egy hős, aki minden tornát megnyert, esetleg lehetne mindjárt szentté avatni.

A borsodi elnökség és tagszervezet mutyi dolgát még túlélte, a kiderült származást is igyekeznek most úgy beállítani, hogy ez a balfasz ettől csak még hitelesebben tudja majd kritizálni mondjuk a nagyszüleit. De azért alelnök már nem lett, és a sorsa most azon múlik, a pártvezetésben a bratyit legyőzi-e a józan ész. Mert az bizony azt diktálja, hogy ezt a Csanád fiút azonnal hazahívják Brüsszelből, lemondassák a borsodi elnökségről, és eltakarítsák a párt közeléből is. Ha nem teszik érdekes dolgok elé néznek:

1: Ahogy megszólal a lépjünk ki kórus azonnal jön rá a válasz: ha Szegedinek eltussoláshoz jó volt az Unió pénze, akkor vidékfejlesztésre, beruházásra, agrártámogatásra is pont jó lesz, úgyhogy kuss!

2: Ahogy rázendít valaki a politikusbűnözésre a szemben állók csak előkapják Szegedit, és megint kuss.

3: Hitelesen megszólalni korrupcióellenes témákban sem tudnak, mert menetrendszerű a szegedizés és kussoltatás. Elég csak felidézni Vona beszédét az EU ellenes tüntetésről, és máris garantált a kacagás félóra:

Szegedi megtartásával a Jobbik olyan pozitívumot ad föl, ami a velük nem szimpatizálók szemében az egyetlen pozitívum lehet: az „ezek még nem loptak” illúzióját. Ennek tükrében érdeklődve várom mi lesz Szegedi sorsa. Elég sok mindent meghatároz ez a döntés a párt jövőjére, és választási esélyeire nézve.