Zsiga Marcell: a stadion fejlesztése folytatódik!

A stadionfejlesztésnek folytatódnia  kell , és a stadionfejlesztés folytatódni is fog – így reagált Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, Miskolc alpolgármestere Varga László csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottakra. (Archív fotó)
– Sebestyén László országgyűlési képviselővel közösen minden követ megmozgatunk annak érdekében, hogy felhívjuk a kormány figyelmét arra, hogy mennyire fontos a miskolciaknak a diósgyőri labdarúgósport – hangsúlyozta Zsiga Marcell.

Az országgyűlési képviselő emlékeztetett, tavaly a TAO rendszerének köszönhetően 305 millió forint értékben újultak meg az edzőpályák melyek a DVTK labdarúgócsapatának és utánpótlásbázisának felkészülését szolgálják

– A módosító indítványunkkal, melyről Varga László is beszélt, jelezni szerettük volna a kormányzat és a Magyar Labdarúgó Szövetség felé, hogy igenis igény van további fejlesztésekre is Diósgyőrben, olyanokra, melyek a szurkolói igényeket kielégítik és javítják a stadionban a komfortkörülményeket – szögezte le Zsiga Marcell.

Mint mondta, fejlesztésekre pedig minden remény meg is van, hiszen az elmúlt időszak egyeztetéseinek köszönhetően további TAO-s forrásokat biztosíthatnak a DVTK stadion fejlesztésére.
– Az elmúlt időszakban a legmagasabb szintig eljuttattuk a miskolciak és a diósgyőri szurkolók igényét a stadionépítésével kapcsolatosan. Jó hír, hogy mind a sportbizottság elnökével mind pedig államtitkárokkal és miniszterekkel történt egyeztetéseket követően kaptuk azt az ígéretet, hogy TAO-s forrásokból további 800 millió forintot kaphat Miskolc stadionfejlesztésre – mondta Zsiga Marcell.