Hajdú Péter (36) egy újabb nagy fába vágta a fejszéjét! A TV2 műsorvezetője úgy döntött, hogy a televíziózás mellett megpróbálkozik a fesztiválozással is, és nem csupán látogatója, hanem szervezője is lesz a rendezvénynek.

– A müncheni sörfesztivál adta az ötletet, hogy a mi hazánkba is lehetne szervezni egy hasonlót. Ha nem is olyan nagy kaliberűt, de a lehető legnagyobbat Magyarországon. Helyszínnek azért gondoltuk Miskolcot, mert Borsod megye székhelye, amely ugye híres a finom söréről, de a fesztivál idején a nagyok mellett minél több kis sörfőzőnek is szeretnénk bemutatni a portékáját szeptember 6–9. között. A finom italok mellől pedig nem hiányozhatnak a jó programok sem, lesznek nemzetközi előadók is, de a hazaiak között is mindenki megtalálja majd a kedvencét – mondta a Blikknek Hajdú Péter, akinek a felesége, Sarka Kata (25) is kiveszi a részét a munkából.

– Még a Királynő-választás alatt kértem meg, hogy segítsen be a saleses munkákba, és annyira jól boldogult, hogy a sörfesztivállal kapcsolatban már teljesen ő intézi a szervezésnek ezt a részét – tette hozzá a műsorvezető, aki ugyan nem igazán él alkohollal, de azért a finom csapolt sört ő is szereti-írja a blikk.hu