A tarcali polgárőrség vezetője tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint két személyt tart vissza az egyik lakatlan ingatlan udvarán, akik oda jogtalanul mentek be. Az elsődleges megállapítások szerint a két helyi lakos a porta kőkerítésének egyik beomlott részén ment be az udvarra azzal a szándékkal, hogy ott fát gyűjtsenek. A Tokaji Rendőrőrs lopás miatt folytat velük szemben eljárást.

Egy prügyi lakos telefonon tett bejelentést, miszerint az udvarukról eltulajdonítottak ket kerékpárt. A bevezetett rendőri intézkedések során megállapítást nyert, hogy a körbekerített udvarra a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül a kulcsra nem zárt kiskapun ment be két helyi lakos, akik a melléképület falának támasztott lezáratlan bicikliket eltulajdonították. A rendőrök beazonosításukat követően mindkettőjüket elfogták, az eltulajdonított kerékpárokat is megtalálták és lefoglalták. A két tolvaj ellen lopás miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.
A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást ismeretlen tettessel szemben, aki egy szerencsi körbekerített lakóház udvaráról, a ház oldalához támasztott segédmotor-kerékpárt eltulajdonította.
Egy tarcali lakos tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint ismeretlen tettes a szőlőterületen található hétvégi házába az ajtó befeszítését követően behatolt és onnan több liter bort, valamint egy rádiót eltulajdonított. A bevezetett forrónyomos intézkedések során a Tokaji Rendőrőrs járőrei előállítottak három fiatalkorút, akik a cselekmény elkövetését elismerték. Megállapítást nyert továbbá, hogy mindhárman körözés alatt állnak, mivel elszöktek az intézetből. A fiatalokkal szemben az intézetbe történő visszaszállításuk mellett lopás miatt folyik az eljárás.
A Szerencs és Mezőzombor között található vasúti pálya területről ismeretlen elkövető 60 méter szigeteletlen sodrott vörösréz vezetéket, valamint 14 méter szigetelt sodrott vörösréz vezetéket levágott és eltulajdonított. A Szerencsi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást.