A Vadász úti Tagóvodának a Kaffka Margit Általános Iskola, a Diósgyőri Óvodát a 21. Sz. Általános Iskola, a József úti Óvodát a Fazekas Utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, a Brigád úti Tagóvodát pedig a Karacs Teréz Középiskolai Leánykollégium látja el.
A Tündérkert Tagóvodát a Fazekas Utcai Általános Iskola, az Avastető Óvodát az Avasi Gimnázium, a Leszih úti Tagóvodát a Szemere Bertalan Szakközépiskola, a Várhegy úti Tagóvodát a Szemere Bertalan Szakközépiskola, a Selyemréti Tagóvodát a Petőfi Sándor Középiskolai Fiúkollégium, a Kassai úti Tagóvodát a Fazekas Utcai Általános Iskola látja el.
A Selyemréti Általános Iskolát a Petőfi Sándor Középiskolai Fiúkollégium, a Rónai Ferenc Általános Iskolát a 10. Sz. Petőfi Sándor Általános Iskola, az Arany János Általános Iskolát a Petőfi Sándor Középiskolai Fiúkollégium, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolát és a Győri Kapui Általános Iskolát a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola és Kollégium, a Szilágyi Dezső Általános Iskolát a Szemere Bertalan Szakközépiskola látja el.
A Bulgárföldi Általános és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolát a Komlóstetői Általános Iskola, az Erenyői iskolát a Könyves Kálmán Általános Iskola, a Széchenyi István Általános és Alapfokú Művészeti Iskolát az Avastetői Általános Iskola, a Kassai úti Autista Iskolát a l 0. Sz. Petőfi S. Általános Iskola, Tüskevár Óvoda és Általános Iskolát a Karacs Teréz Középiskolai Leánykollégium látja el.
A Diósgyőri Gimnáziumot a Diósgyőr-Vasgyári Szakképző Iskola és Kollégium, a Zrínyi Ilona Gimnáziumot a Herman Ottó Gimnázium, a Baross Gábor Közlekedési és Postaforgalmi Szakközépiskolát a Karacs Teréz Középiskolai Leánykollégium, a Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskolát az Andrássy Gyula Szakközépiskola, a Debreczeni Márton Szakképző Iskolát pedig a Kaffka Margit Általános Iskola látja el.  bonn.hu