Nagyon szomorú vagyok : ( Életemben 3x törték már fel az autómat. Kezdődött egy rádióval, folytatódott egy GPS-szel és remélem befejeződött az ejtőernyőmmel.

 

Nagyon szomorú vagyok 🙁 A hobby-m és hívatásom legfontosabb része, nélküle, ha kiugrok egy gépből meghalok. Még sok évig akarok ejtőernyőzni, még sok évig akarok versenyezni, még sok évig akarok oktatni, ehhez élnem kell! Ehhez kell az ejtőernyőm 🙁

Nagyon sok mindent loptak el az autómból (laptop, iPad, pénz, kamera), de azok nem érdekelnek. Az ejtőernyős felszerelésem fáj nagyon. A hozzá tartozó minden, az ugrókönyvem, amiben az ejtőernyős múltam van, az emlékeim. A magasságmérőm mely végig kisérte pályafutásomat, 18 éves, most lett nagykorú :'( Tanítványaim iratai, ugrókönyveik, értéktelen kacatok.

Az ejtőernyőm :'( Nem akarom, hogy valaki napernyőnek használja, értelmetlen, értéktelen más számára. Egy értelmes használatot tudok javasolni a tolvajoknak, próbálják ki a BASE ugrást egy tízemeletes ház tetjéről, klassz élmény lesz 🙂 ők is meg fogják szeretni a sportot.

Kedves tolvajok, tudom, hogy Békéscsabára mentetek, tudom, hogy az iPad utoljár hol adott jelt magáról, kérlek titeket, költsétek a pénzt amit loptatok a gyerekeitekre, hogy ők ne váljanak olyanokká, mint amilyenek ti lettetek. Nem érdekel a pénz, nem érdekel a kamera, az iPad, engem az értéktelen dolgok érdekelnek, mert pótolhatatlanok.

Kérem valahogy adjátok vissza nekem, úgy ahogy egy gyereket dobnak el a szülei, csendben és névtelenül. Igérem nem foglak tovább kerestetni titeket, ha visszakapom mindazt ami nem ér nektek pénzt. Hagyjátok el Békéscsabán, csak szóljatok itt a „KONTAKT” menüpont alatt. Külföldi szerver, nyomtalanul tudtok nekem üzenni, javaslok egy McDonald’s-ot, ingyenes a hálózat, lekövethetetlenek vagytok.

Remélem előbb adjátok vissza magatoktól, mint elkapnak titeket a rendőrök, kezdjetek egy új tartalmas életet és legyetek másban sikeresek ne a lopásban!

Tel.: +36 70 3322198

Tel.: +36 70 3322198E-mail: sziklai.zsolt@gmail.com