Június 14-től legújabb  szezonjával tér vissza a TV2 műsorára a Propaganda. Till Attila kultikus riportműsorának első epizódjában Fábry Sándor és Pintér Béla portréját láthatják nézők.

 

Till Attila műsorvezető és filmrendező Pulitzer-emlékdíjas műsora, a Propaganda június 14-től csütörtök esténként 23:10-kor új részekkel jelentkezik a TV2 képernyőjén. Az egyes epizódok továbbra is a műsorvezető sajátos stílusán és szemszögén keresztül rajzolják meg egy-egy ismert ember portréját, de úgy tűnik, hogy még mindig nem annyira kommersz módon, hogy korábbi időpontba kerülhessen a produkció.

Az első adás első vendége a televíziós talkshow műfajának egyik nagyágyúja, Fábry Sándor lesz, akinek gondolkodásmódja, világlátása merőben különbözik a műsorvezetőétől, de a TV2 sajtóközleménye szerint „mégis kölcsönös tisztelettel tekintenek egymásra”. Az interjú célja természetesen Fábry Sándor eddig kevésbé ismert oldalának megismertetése. A műsor másik vendége a színházcsináló Pintér Béla lesz, akinek sikereiről még a New York Times hasábjain is cikkeztek.