Kis hírek a nagy világból:
Így lett Rihanna krokodilmellű: „Krokodilnak sminkelték a mellét, emellett fűzős nadrágban mutat farvágatot.” – Ennek ellenére a szomorú tények a következők:
-még egy hím krokodilnak is több melle van mint neki
-még egy hím krokodilra is előbb lenne gusztusom, mint rá. Ja, és
-a csöcsmutogatás még mindig nem helyettesíti az énekhangot, az pedig nincs neki.
C: Az MTV-ben azt se tudják, milyen nap van – Én se tudom, csak azt hogy folyamatosan itt a kocsmában ülök o_O – „Hétfőn reggel felolvasták a szombati híreket.” – Ennek örömére jöjjön egy régebbi hír:
Miskolc korlátozná a város nevének használatát a doménnevekben: „Külön regisztrációhoz kötnék, visszamenőleg is.” – …sőt, a postai címzések után is külön fizetni kellene, és egyáltalán bármikor amikor valaki leírja ennek a gyönyörű városnak a nevét.
Bréking: Damu megint becsajozott – …na most mondja valaki hogy a nők intelligensek. Itt van ez a züllött fejű, büntetett előéletű tévés nímand, akiről szép lassan kiderül hogy szinte mindegyik csaját bántalmazta, kit erősebben, kit kevésbé. A bántalmazás: tény, amit ezerszer leírtak, elmondtak, neten, nyomtatásban, szóval benne van a köztudatban. És basszus, még mindig ragadnak rá a nők! Ez ugyanolyan érthetetlen számomra, mint a sorozatgyilkosokra gerjedő luvnyák. Na mindegy, lehet nekem is ezt kéne, kifejleszteni egy ilyen nőverő bunkó imázst, majd látványosan és médiajelenlét mellett ütlegelni az aktuális páromat, és sorba állnának a jelentkezők (lásd még Rihonya és Chris Brown esetét).
Hajdú Péter 12 milliós luxushajót vett – Nem baj, majd ő is megy gangsta mellé törleszteni amikor rosszul megy neki a szekér. Mennyi rákbeteg gyereket gyógyíthattak volna meg a hajója árából! És főleg, ÉN mennyi finom sört vehettem volna belőle!!
18+: Az Éden Hotel legjobb szexjelenetei – Ez egy önellentmondás, mármint az Éden és a jó seksz.
Ennyit öregszik 20 év alatt egy szupermodell – Megnyugodtam: ezek gyorsabban öregednek nálam. Mert ugye felettem is elszáll az a húsz év, de én csak egyre felnőttebb és komolyabb leszek (=sörhas, borosta, duplatoka), ezek meg mégiscsak a szépségükből élnek, és semmi másuk nincs. Nekem bezzeg van: a behízelgő modorom és a 30-as IQ-m…:DDDD
Clooney-nál tömték pénzzel Obamát: „Egy este alatt 15 millió dollár folyt be az elnök újraválasztására, Hollywood újfent kiállt mellette.” – Ilyenkor azért nagyokat röhögök. Pár éve még mindenki blekk prezidentet akart, de akkoriban halivúdban hallani se akartak róla. Volt jó (!!!) rapzene, de nem játszotta az MTV. Most meg itt van egy fekete prez., az ország és a nép már szabadulna tőle, de halivúd „kiáll mellette”. Jó tudni hogy nekik is megvan ugyanaz az „értelmiség” akik nálunk is átverik a népen a hülyébbnél hülyébb ötleteket, ha meg valamelyik nem sikerül, akkor külföldre mennek feljelentőleveleket írogatni.
Clooney a melegek jogaiért kampányol: „A 8 című darabot csak egyszer mutatják be, ilyen szereposztás mellett az is csoda, hogy összejött.” – Gyanús nekem ez az egykori sármőr! Előbb a reklám, most meg ez? Még a végén róla is kiderül az, ami már több látványosan macsó celebről, mégpedig hogy valójában más lukra játszik, és nem a más neműeknél! ÉBERSÉG!